Followers

Friday, September 19, 2008

Dtag lagi ...


Lor nie mesti x puah ati psl aritu nieh..okey2..

Rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog


1. Suke sgt maen internet
// Serius aku suke maen internet. Tgok skrng aku tgh wat ape hahaha..

2. Aku suke edit gambar
// X tau bakpe..tp aku mmg suke edit2 gamba nih..dah tabiat kot... hahaha ^__^

3. Aku suke amek gambar
// Sejak aku ade digital camera nie..aku suke amek gambar wlapon sblm nie aku mmg suke bergambar dan amek gambar. Sapa kawn aku kater aku nie Camera Freak Teacher!! [ C.F.T ] ade2 jer kwn aku tuh

4. Aku suke edit lagu
// Aku mmg suke edit lagu..x kire r..

5. aku suke bace org laen nyer blog
// Dapat mcm2 info baru dan lame..kureng2 dpt isi masa lapangku..

6. aku suke maen game SGT!
// Sumpah aku suke maen game..2 hari lepas aku maen game 12jam..sapa abes tros satu game..mmg otai..

7. Lagi satu aku suke cube mende baru..
// x kire la aku jumpe kat aner..aku mesti test mcm yg baru nyer..aku wat podcast aku sendirik..best!!!!tunggukan kemunculannya dBlog ini aaaaaaaa..hahahahha..

Ni semua fakta tentang aku. So victim aku untuk mangsa mangsa seterusnya;
*Syashakira
*mis Yana-soulmatesos
*Luth-luthtextile
*slumberaja
*boo-mrsbubu
*ubey
*miji-peacemaker87

4 comments:

farah aminuddin said...

hehe.. kelako la ak bc tag mg.. LOL
xpe2.. janji bahagia ..he3

Chengazrin said...

bakpe plok klako nyer??kabo sket..mu nie..hehe

dakchomey said...

edit lagu tu cam ne yea?

SyaShakira said...

buat pengetahuan semua chengazrin ni memang terer edit2 lagu neh..kan cheng kannnnnnn =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...