Followers

Friday, December 11, 2009

TUTORIAL HOW TO INSTALL MSL PATCH

1. Mula2 korang download dua2 file yg wajib kna download tu..ade 2 link..so dua2 file tu wajib ada nie


2. Lpas tu korang extract n install file yg nama Chengazrin MSL Patch PES 2010.exe tu..smpai siap dan jgn lupa bace readme ntok attach file ataupon refer pic kat bwh nie
-buke mane tempat ko donlod tu mcm C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\MSLserver
-g kat config.exe lpas tu klik save..
-g kat manager.exe lpas tu tiru mcm dlm gamba lpas tu klik attach sapa kua yg success tu..klu x success x kan jadi patch nie


3. Lpas tu extract ngan copy n paste kat my document file KONAMI.rar ataupon klu nk maen team harimau malaya file nie KONAMI(harimau malaya).rar .. mcm kat bwh nie


NI picture dlm c/program file/konami

4. ENJOY!!Klu ko nak main klik icon nie la Chengazrin MSL Patch PES 2010




OH YE DLM PATCH NIE MUKE SEMUA ORG PUTIH, JERSI KEEPER BUKAN REAL..LPAS TU TEAM LIGA PREMIER SEMUA NAME ORG PUTIH..KLU NK SEMUA MUKE ORG MSIA TOLONG LA CARIK NGAN KUMPUL LPAS TU EMAIL KAT AKU..NAMENYER BETA..BKN FINAL PATCH

13 comments:

meyour said...

nice jo bro...
info tu gua rase lu leh dapat kt harimaumalaya.com kot? xpun tgu start season...sebab byk x confirm lagi...

good luck

Anonymous said...

Bro x bleh gak bro... macm dia change setting yang ko dah edit 2 jd asal balik... plik aku... (amean)

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

aku gagal nak attach file .exe tu. tapi aku still dapat nama2 player malaysia berserta emblem pasukan2 liga super.

cuma aku tak dpt jersi yang aku nak. aku tak heran sgt sebab at least aku boleh serapkan player2 tu dalam pasukan EPL (kuang kuang kuang)

lagipun aku tgh pakai patch kitserver yang lain dan aku takmo patch lama aku diganggu.

cuma face scan je laa yg aku rase prob sikit. tapi aku tau tu tugas besar. so aku takkan mintak lebih2.

oh, for note, aku pakai window vista dan aku boleh run as admin cuma file map.txt tu aku tak boleh nak edit. mungkin sbb vista block sebarang modification file dalam folder tu kot aku tatau.

ehem, selamat berkenalan.

Anonymous said...

bro..gmba xclear...bley bsau kan?
Anyway..thanx 4 d patch

ARFI's BLOG said...

salam~ trima kaseh byk2 sbb bg ktorg download patch nih.. ak nk tnye npe ak xdpt nk attach file kt manager.exe tu?? ak pkai windows vista..

Chengazrin said...

klu nak besau..ko klik la kat gambar tu..lpas tu klu vista ngan windows 7 kena run as admin..baru dpat attch file tu

ARFI's BLOG said...

bro~ thanks la ajr mcm mne nk dpt attach file tu... tp ble ak da dpt bkak.. apsal malaysia league ad bundesliga pnyer team?? xde pmain malaysia??

Anonymous said...

Patch ni klau ltk dkt windows 7 mmg x bole kot..sbb ak punye windows..windows 7..x bole..tp kwn ak pakai windows vista kot...tp bole plak main..

Anonymous said...

aku pnye lps install pes 10 xde kitserver...
nk but mcm mne

Anonymous said...

thanks bro 4 patch..
ak dh buat semua ikot step tp x jd gak bila nk main..xder pon team2 msl..naper kt folder ak xder kitserver punya folder??..

Chengazrin said...

patch nie bkn kitserver tapi mslserver name yer..tu lakitserver dier..

Anonymous said...

encik bro.
pes aku install kat driver lain.
aku xinstall kat C.
kalo nak guna patch ni pes kena install kat C ke?
aku ada try nak intall patch kat driver lain tp x dpt.
patch tu akan secara auto akan pegi kat C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\.
n satu lagi, nak guna patch ni kena ada kitserver ke?

Anonymous said...

aku x jumpe pon config.exe ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...