Followers

Wednesday, December 9, 2009

UPDATE MSL PATCH PES 2010


























This update contains:
~add some south east asia team such as Vietnam,Laos,Cambodia,Myanmar,Singapore and Indonesia
~fix msia kits with number
~fix some national flag


MEDIAFIRE LINK


HOW TO INSTALL :

1. Extract file tu..ade 3 file..
2. Yg dt04.img tu korang copy n paste kat C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\MSLserver\example-root1\img
3. Yg GDB tu korang copy n paste kat ni C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\MSLserver
4. Klu ade kuar ape2 select yes to all..hehe
5. Yg satu agi tu korang paste kat my document..

PS : Jgn lupe backup yg kat my document tu dulu


Don't forget to say thanks after download

7 comments:

MySpy said...

bro....jgn lupe..update nationality stp player kat liga super..ok...sng nak men BAL

Chengazrin said...

ok bro..working on it..

Anonymous said...

bagus la ko.. rajin n xlokek utk brkongsi.. thanks byk2

Anonymous said...

the link is broken

gw orang indo
gw akui patch lo keren

klo bisa buat smua face yang realistis buat pemain timnas thailand,singapura,vietnam,indonesia n tentunya malaysia

pasti korang bsa lah

thx regards

Ralisa said...

tolong di upload lagi deh filenya di media fire

baby siwon said...

bro...nk tnye..ad x gdb malaysia super league..aq gne patch len..so aq xgne exmple root uh sume..aq gne gdb...lau leh wt..tlg wt kn..aq nk..

budukelate said...

salam,n nk tanyo korg skett n..nk install kilik kt mn ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...