Followers

Monday, April 5, 2010

TUTORIAL HOW TO INSTALL MSL PATCH V2.0

step 1 : ko download part 1,2 dan 3

step 2 : extract using winrar or 7 zip
step 3 : install until finish

step 4 : copy n paste KONAMi folder
into my document


step 5 : pergi kat c/program files
/konami/pes 2010/msl server

step 6 : ikut je mcm dalam gambar tu

step 7 : click kat shortcut kat dekstop mcm dlm
gambar kat bawah nie


Lpas tu ko boleh la main Liga Super Malaysia..

ps : klu sape2 pki vista ngan 7 sila run as admin dlu sebelum attach file ok..

22 comments:

Mr WaNN said...

bro..exact 3 file tu dlm satu folder ke lain2 folder?

kalo dlm 1 folder die suh replace kan..?

Chengazrin said...

satu folder r..dl, tu ade installer,KONAMI,ngan read me

Anonymous said...

xbole gak la boss..
aku xtau ape masalahnye..
kit server 2 bile aku plh tok game n settings 2 dye xbole tkan attach..
mcmane ne??
aku nak men liga super..
huu..

Mr WaNN said...

tq bro..da boley da.

Anonymous said...

bro,
aku x dpt attach kat manager.exe...
butang attach x dpt tekan...

-mus-

Chengazrin said...

ko tekan detach lpas tu try tekan attach balik

Anonymous said...

aku gune vista bro..
cmne nak run as admin tu.. adeh..

Anonymous said...

salam.
tanya skit,

mcmna aku nak guna team bundesliga dlm master league? takleh nk pilih liga. yg ada cuma epl, liga super, liga spain, france & 2nd division.

ade cara2 nk pilih liga kt dlm master league tak?

Anonymous said...

xboleh gak bro..
dh attach pn same..

Anonymous said...

npe xkua pon team liga super..?league je ad..

skubie mache said...

aku xdpt nak atacch..aku pkai windows7 64 bit...
aku kena install kat folder pes asal aku or cmne....
coz aku nye windows de dua program files...86x and biasa nye...pes aku yg asl de dlm program files86x

Paduka said...

salam bro..nk tny sket leh? mcm mn nk edit nationalities ek? aku nk men BAL as malaysian..sila beri tunjuk ajar sket..huhu

Anonymous said...

cane bro??aku xdpt tkan button attach..

Pes Patch 2010 said...

Bro aq siAp dh install patch ni tApi apabila buka liga super malaysia dlm exhibition keluar team lain...macm mane nih bro..

boleh tolng sikit..

cth:team A,H,B

Chengazrin said...

ko kna bace ikut readme tu..bt step by step..ko copy ke x Chengazrin MSL Patch 2010 dlm konami folder kt my document??

zamri92 said...

salam..azrin ak da..download abes pes just..msl kuar team liga jerman..pas 2..xde nme lnsung cmne ye?

noraiman said...

xleh punn..ke dlm konami folder 2 mmg kne ade msl pny je??xleh cmpur ngan patch len2??

.sqn said...

nak axtract semua file sekali , or buat satu satu?

Anonymous said...

salam bro...
aku nye x leh nk main ar.. ade error..
adakah sebab aku nye PES 2010 nye installer ni cetak rompak nye atu ade bnde lain???
bnyk kali da aku try die just ade error...

Anonymous said...

KNAPE BILE AQ BUKAK JE DIE KATE
d3dx9_37.dlll was not found TOLONG AQ EH

Anonymous said...

macam mana nak install ..
tekan mana ek ??
mana nak dpat laman web PES ni ??
tak tau mcam mne lah ..

twinx site said...

wey buat tuto untuk win 7 !
aq pening ni ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...