Followers

Wednesday, July 28, 2010

TUTORIAL HOW TO PLAY BECOME A LEGEND (PES2010)




THIS TUTORIAL EXPLAINS HOW TO PLAY BECOME A LEGEND AS MALAYSIAN

~ IF YOU WANT TO PLAY FOR MALAYSIA TEAM, YOU MUST CHOOSE SYRIA NATINALITY WITH THE MALAYSIAN FLAG..

4 comments:

Azrul Hisham said...

thanks for the tutorial...nanti nak try :)

Anonymous said...

encik bro.
aku nak tanya psl MSL patch tu.
aku install pes kat driver lain.
aku xinstall kat C.
kalo nak guna patch ni pes kena install kat C ke?
aku ada try nak intall patch kat driver lain tp x dpt.
patch tu akan secara auto akan pegi kat C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\.
n satu lagi, nak guna patch ni kena ada kitserver ke?

Chengazrin said...

ko boleh install je kat laen tp klu x boleh..ko install la mane2 dlu..copy je file tu..x pyh kitserver sbb mslserver tu mmg kitserver

F3P5 said...

nk tanye...
btol2 ada ke game nie??? tau skadar gmbr jer...
dh lame cri... tp xjunpe...rase cm kene tipu ada gk....bleh tergkn skit??? kalu btol2 ade game ni, tlg bg link die...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...