Followers

Thursday, June 3, 2010

UPDATE KITS NATIONAL TEAMS WORLD CUP





NATIONAL TEAMS WORLD CUP JERSEY:
England, Italy, Argentina, France, Gemany, Russia, Spain, Turkey,

INSTRUCTIONS:
~Download n extract..
~Copy n paste kat C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\MSLserver\example-root1\img\dt0c.img

Don't forget to say thanks after download

MEDIAFIRE LINK

6 comments:

Katon Tin Ton said...

salam bro, aku dah download semua ikut cam ko cakap. bila buka Super league, team dlm tu dari bundesliga. Team syria pulak logo msia. Poning den. tolong bro

Chengazrin said...

cube ko ikut readme ngan tutorial..ade dlm blog aku

Katon Tin Ton said...

dah ikut dah
tak jadi gak

boleh kasi email @ phone no?

Katon Tin Ton said...

TUTORIAL HOW TO INSTALL MSL PATCH V2.0

step 1 : ko download part 1,2 dan 3

part 1 - KONAMI, setup, readme
part 2 - setup
part 3 - stup

soalan : setup mana satu nak kena pilih ?


step 2 : extract using winrar or 7 zip

soalanextract kat mana2 pun ok kan ?


step 3 : install until finish

ok


step 4 : copy n paste KONAMi folder into my document

ok



step 5 : pergi kat c/program files
/konami/pes 2010/msl server

ok


step 6 : ikut je mcm dalam gambar tu

ok


step 7 : click kat shortcut kat dekstop mcm dlm
gambar kat bawah nie

ok


Lpas tu ko boleh la main Liga Super Malaysia..


soalan tambahan

Sila backup file dt0f.img dalam C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img

soalan : nak copy dari mana ?


Sila backup file KONAMI dalam My Documents

soalan : copy dari part 1 kan ?

famy said...

bro, aku da download file update jersey ni, tp kt jersey spain away xde no la..kosong je

Anonymous said...

bro lps da download gan extract gan copy paste pastu wat pa??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...