Followers

Sunday, March 20, 2011

UPDATE MSL 2011 KITS & LOGO

UPDATE KITS CONTAINS :


1-Update Logo Liga Super & Liga Premier





2-Update jerseys



-Terengganu,Johor Fa,Kelantan,Selangor,Pahang,Sabah,Sarawak,ATM,Pos Malaysia,Harimau Muda A and many more

3-Some transfers
INSTRUCTIONS
1-Copy n paste kat C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011
(yes to all)

2-Copy n paste KONAMI kat My Document
(yes to all)

3-Enjoy the game with new MSL kits n logo for season 2011


DOWNLOAD
LINK

CREDITS:
Tunjuk Belang,no name,razor,robinson22,manmala,van rezza

43 comments:

Anonymous said...

alamak bro...logo liga dh cun,tp knpa logo team brubah?

Chengazrin said...

sekejap aku fixkan

Anonymous said...

bro..cm mn nk tkar suma nationality player dlm liga super n liga premier gna pes editor???

Chengazrin said...

ko g player tu..klik 2 kali..tukar la nationality dia..aku x tukar sbb x de efek pape pon..

Anonymous said...

owh..xleh tkar suma skaligus ek??? xpa2..just asking. :)

Anonymous said...

broo,,mmg best ko pnye patch..aq ske..tp leh x ko tambah team2 dr country lain ke..

Chengazrin said...

tambah team dari country mana?..aku busy sket skrng sbb da start keje..lagipon kt sabah..susah sket nk update2

Anonymous said...

bro,,memng sempoi,,
bgga anak malaysia leh wat cmni
teruskan usaha mu

Anonymous said...

aku xphm ler instructions ko nie... cbe bg yg mudah sket.. keliru

Anonymous said...

team2 kat PES ni kn byk y xde..mcm dr liga german n other..so tambah la cket2..klu ade mase k.. ^^

Anonymous said...

bro,npe die ckp unable to load bcoz diffrent version?? aku pki ver 1.01,data pack 1.01

Anonymous said...

bro, aku nk fix balik MSL 2011... sbb pasukan MSL sumer dah korup file... jersi team malaysia pon dah korup... harap, ko bg MSL yg btol2 ko dah update dan fixkan... tq

Anonymous said...

broo..psal pe smua jdi cm corrupt je.. mybe sbb versi0n terkini sye dh jdi 7.0 ka???..,smu nye jdi laen dh..bis jersi n nma club2 yg laen..sye try dh update yg trbru nie..tpi,jdi corupt team2 club laen..logo terbaek dh..cume yg laen tu je..cm ner leh fix kn blek ye..sye bntu dh nie..hu3...

Chengazrin said...

Setakat ni patch ni compatible ngan data pack v2.0..klu update data pack 7.0 mmg x jadi la..so skrng ni ko kna download file img yg lama..aku x bole upload sbb kt sabah skrng

Anonymous said...

ok bro...thnks 4 that...

Anonymous said...

hmm..ade cara laen x br0..,cm link ka nk dwnl0ad img vrsi0n lma tu.??...law xda,trpksa la sye tnggu br0 upl0ad..hu3.

Adi said...

kelab bawah EPL pun msk kan la..

Adi said...
This comment has been removed by the author.
Aliff Ikmal said...

bro...nape gmbar logo Malaysia tertukar slpas update patch nie...
ia tertukat ngan new zealand...
nak wat cmner,tlg bro....

Anonymous said...

file img yg lama??..cm ner tu br0??..kurng phm la...logo patch yg update nie memang gmpk dh br00..tpi jdi laen plak lpas update..jersi jdi laen..nma2 pn jdi laen gk..ada yg hilng trus pn ada gk..t0l0ng ye br0 fixkn bnda nie secpt yg mungkin..hrp sgt2..

Anonymous said...

aku update dlc 7.00 habis semua hilang camne ni bro. nie yg kau update yang baru ni camne bro aku x phm lah kau punyer instuction .jelaskan smula bro..

Anonymous said...

patch ni x support lagi DLC 7.0..so jgn update..klu update abeslah x jadi ,smua jersi akan bertukar

Chengazrin said...

aku da update so bole la korang smua donlod fix nie..yg penting jgn update lagi dlc kat download dlm pes tu jadik dlc 7.0

Ezzy said...

bro , aku dah install , then sumernyer okeyh . . tpi team malaysia, jadi team new zealeand , n team new zealand jadi team malaysia, macam mana ni ???

Fikri said...

bro mne update fix tu.......x jumpe pun

Chengazrin said...

penyelesaian kepada team tertukar tu..msia ngan new zealand

http://chengazrin.blogspot.com/2011/01/attention.html

Fikri said...

thnks bro

Fikri said...

bro camne nk btulkn blik pes aku ni yg dah trtukar ke dlc v7.0
team mlysia liga supe hilng bro..tlng bro ley x....

Chengazrin said...

fikri :aku boleh cuba tolong tp x tau la jadi ke x okey..nanti aku buat post ngan upload ape yg ko per lu buat..in progress

Fikri said...

thnks bro......nnti gua cube

Anonymous said...

br0..flag stil trtukr ngan new zealand ar..sye wt dh cm yg br0 kta fix tu..tpi still same je..

Chengazrin said...

br0..flag stil trtukr ngan new zealand ar..sye wt dh cm yg br0 kta fix tu..tpi still same je..

refer kat link bawah nie

http://chengazrin.blogspot.com/2011/01/attention.html

Anonymous said...

bile nk wat link yg update 7.0.??
adebayor,caroll,van bommel xde kt team spatot nye..

ashraf said...

azrin knp baju kelantan yg warna putih penaja happy 2 xda nombor bro??yang merah ada lak.. kalo main mcm mana nak tahu no baju kat player kalo xda.. tolong wat n baiki balik kalo blh..

Anonymous said...

xleh la bro..1st step tu `copy and paste kat C..` yg mn satu nk copy? Dua folder ke?

Anonymous said...

knp xbole nk update nie??????????

Anonymous said...

Bro macam mana nak tukar screen resolution dkt pes2011 pc ni? Aq nak main full screen sbb resolution screen aq 1600x900. Tp bila aq main screen dia jadi kecik. Tolong aq pls. Nak main mcm takda mood la gambar kecik. Adess

hakimifirdhaus said...

kenape bendera malaysia dgn new zealand tukar,aku dh tengk dh kat http://chengazrin.blogspot.com/2011/01/attention.html Tapi xlek gak,nk buat camne TOLONG AKU....................

Anonymous said...

bro...knape aku dah copy & paste kat program file n document tp bkak x de ape2 perubahan pun...help me bro.

Anonymous said...

ATTENTION!! ,,PENYELESAIAN UNTUK MASALAH MALAYSIA TERTUKAR NEGARA...
1:BACKUP DULU FILE KONAMI KAT MY DOCUMENT
2:DOWNLOAD MSL 2011 KIT 2,,
THEN IKUT NI
FILE PERTAMA:
Copy n paste kat C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011
(yes to all)

FILE KEDUA:Copy n paste KONAMI kat My Document
(yes to all)

N LAST STEP:COPY YG BACKUP TO,,N PASTE KAT MY DOCUMENT ,,
SETTLE

Anonymous said...

masih tak menjadi team tetap tertukar

Anonymous said...

masih tak menjadi team tetap tertukar
masih tak jadi lah tolong.........

Anonymous said...

bila nak buat msl pes 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...