Followers

Tuesday, August 23, 2011

PES 2012 DEMO LEAKED NOW!!!



There will be two pes 2012 demo, the first of which is based on a preview build of the game and will be released on August 24, 2011. The second demo pes 2012 will be based on the finished game and will be released in mid-September. Both will be available for the PlayStation3, Xbox 360 and PC.

On August 22 the PC version of the demo was leaked online. Download PES 2012 Demo below !
And here is the rest of it

DOWNLOAD NOW

only 853mb

UPLOADING LINK



13 comments:

Anonymous said...

broo,,xboleh la,,link lain xde ke?

Chengazrin said...

ko kna klik read more tu..dlm tu baru ada link

Anonymous said...

aq da download..tp setengah jln je,,then crash..

kamarozaman said...

saya dah dah install dan pes2011.. baru2 ni saya format pc dan install pes2011 beserta patch liga m.. tapi patch tu xjadi.. logo liga xkuar.. logo pasukan dan jersi semua xjadi.. flash skrin yg memula tu pun xkuar yang malaysia.. dia kuar yang asal.. kenapa yer?? ari tu install ok jer..
cara saya install:
1. install pes 2011
2. install setup1 - setup3
3. copy update patch terbaru

kamarozaman said...

saya dah install pes2011 dan dah boleh main dengan jayanya bersama patch liga M.. baru2 ni saya format pc dan install balik pes2011 beserta patch liga m.. tapi patch tu xjadi.. logo liga xkuar.. logo pasukan dan jersi semua xjadi.. flash skrin yg memula tu pun xkuar yang malaysia.. dia kuar yang asal.. kenapa yer?? ari tu install ok jer..
cara saya install:
1. install pes 2011
2. install setup1 - setup3
3. copy update patch terbaru

Chengazrin said...

Kamarozaman;patch tu klu ko update yg paling latest dlm game tu..patch x supportt yg paling latest dari konami..so klu nk maen better x pyh update yg dlm game tu

Anonymous said...

pe rating ko tok PES2012 ni?aq rase cm kurang best je..PES2011 lg best kot..

Chengazrin said...

X tau lagi..tapi yg demk biasanya byk bug or buggy..kna tunggu yg final game dlu la..test kemudian tgok dlu mcm mana..

kidz said...

aq taw ko mst xde mase nk cari linbk,,nah link versi full http://www.paaduu.com/download-pro-evolution-soccer-2012-pes-2012-fullversion/

Anonymous said...

mcm mna nk update PES Malaysia 2012 tanpa install yg t'baru?

Anonymous said...

ada x lg update pes 2012....new transfer???????mcm mna nk update?????

Anonymous said...

bro..msl pes 2012 xde lg ke bro??

Nitrobactz said...

bro, bila nak buat MSL patch untuk PES 2012? aq dah pusing sume web PES MSL tapi takde yang the great yang macam ko buat la bro...patch diorang sume cam hampeh je...tak leh selfstanding kena download dari konami dulu..aq nak macam patch yang pes 2011 tu bro leh self standing..bila nak buat bro untu pes 2012 plak? bro, buat patch MSL yang self standing k bro yang tak payah nak download dari konami lagi...plsss bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...